Contact

De praktijk bevindt zich op de begane grond met ingang. Hierdoor is het ook voor minder validen toegankelijk. De toegangsdeur bevindt zich aan de voorzijde van de praktijk, direct aan het voetgangers trottoir. Er is voldoende mogelijkheid om uw auto kosteloos te parkeren.

Telefoon:

0346-554084

Adres:

Boomstede 639, 3608BR Maarssenbroek

E-mail:

info@helios-acuvision.nl

Vind ons op de kaart, of start gelijk een routebeschrijving!

Algemene voorwaarden

Wij hebben een acupunctuur protocol coronavirus / COVID-19. Heeft u binnenkort een afspraak bij ons? Dan willen wij u vragen ter voorbereiding op onze afspraak het protocol goed door te nemen.

De in dit formulier verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt zodat we met u kunnen corresponderen over uw verzoek. We zullen uw informatie nooit met anderen delen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

  Ik ga er mee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld zullen worden.

  Zorgverzekering:

  Helios-Acunova beschikt over een AGB zorgverlenerscode en AGB praktijkcode en de behandelingen worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Dekt jouw zorgverzekering de acupunctuur behandelingen? Dit scheelt per zorgverzekeraar.

  Vergoedingen zorgverzekeraars: Zorgwijzer

  Praktijk:

  De personen die naar ons komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan wij voor moderne alternatieve geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

  Openingstijden:

  • Maandag - Vrijdag08:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 14:00
  • ZondagGesloten
  • Mogelijkheid om buiten de openingstijden een afspraak te maken.