Hoe kunnen we u helpen?

Tarieven

Helios-Acuvision™-behandelingsprogramma

Om er zeker van te zijn dat onze methode geschikt voor u is, hebben we een screeningproces waarin we kandidaat-cliënten evalueren om er zeker van te zijn dat ze goed zullen reageren op de behandeling. Zodra een patiënt gekwalificeerd is en goed bij ons programma past, zullen we de behandelingsopties telefonisch bespreken. Om meer te weten te komen, kunt u eenvoudig een gratis telefonische evaluatie sessie van 30 minuten aanvragen met onze behandelaars, zodat we kunnen beslissen of Helios-Acuvision™-behandelingsprogramma een behandelingsoptie voor u is. U kan kiezen uit 3,5, of 10 daagse behandeling, op basis van herstel van het gezichtsvermogen. We verwelkomen alle vragen die u heeft.

Vraag eenvoudig een gratis screening telefonisch gesprek aan ...

Lopende behandelingen/onderhoud

Na het telefonisch gesprek maken wij een afspraak voor de eerste oog- behandelingen in ons centrum. Hierbij zullen wij u verder onderzoeken en zal er een diagnose worden vastgesteld. U krijgt daarbij uitleg over de exacte behandeling die het beste bij u past. De eerste acupunctuur behandeling duurt ongeveer 120 minuten, inclusief intake en bedraagt €125,- Bij vervolg bezoeken wordt u direct behandeld en is er geen intake nodig. Uiteraard zullen we wel bespreken hoe het met u is gegaan sinds de eerste behandeling. Vervolg behandeling duurt ongeveer 90 minuten. Het tarief bedraagt € 120,- en voor kinderen/studenten € 55,-

De frequentie van onderhoudsbezoeken zal variëren en is afhankelijk van het individuele geval van de cliënt.

Bij uw eerste bezoek is het belangrijk uw medische dossiers en eventuele OCT-Scans mee te nemen!

Voor onze behandelingen is een verwijsbrief van uw huisarts niet nodig. Betalingen gaan contant of per pin. U ontvangt van ons digitaal uw nota. Over vergoedingen kunt u zich informeren bij uw zorgverzekeraar. Voor meer info: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen.

Alternatieve geneeskunde werkt op alle niveaus – lichaam, geest en ziel, en gebruikt verschillende modaliteiten om gezondheidsproblemen te overwinnen. Onze therapeuten zijn toegewijd om onze patiënten te helpen hun leven terug te krijgen.

Lid van: VBAG/RBCZ/TCZ/Shiatsu Vereniging Nederland

Boško Bob Petrov

VBAG zorgverlenersnummer: 21708012 RBCZ licentienummer: 171265R

S.V.N registratienummer: 2018077 KVK-INSCHRIJFNUMMER: 69539413

Lid van: N.V.A/VBAG/RBCZ/TCZ

Vangelica Lieke Petrov

VBAG zorgverlenersnummer: 22111014  RBCZ licentienummer: 220064R N.V.A: D4314

Accreditatie bij: CPION/SNRO/KTNO

Om toezicht te houden of een zorgverlener voldoet aan de westers medische en psychosociale kennis is in 2015 een onafhankelijke instantie opgericht, namelijk het CPION. Bij Helios-Acuvision vinden wij de accreditatie van uiterst belang.

Als zorgaanbieder zijn wij aangesloten bij een klacht- en tuchtrecht instanties Quasir en Stichting Zorggeschil.

Helios-Medica & Helios-AcuVision zijn centraal gevestigd op twee locaties in Maartensdijk (De Bilt) en Maarssen (Utrecht). Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingen, Klassieke acupunctuur, Shiatsu therapie , natuurgeneeskundevrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.