Hoe kunnen we u helpen?

Covid 19 Actueel

Covid 19 Actueel

Wij kunnen u NIET behandelen als er sprake is van een van de volgende situaties:

U heeft één of meerdere van de volgende – ook milde! – symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)

U heeft de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad

U heeft huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten

Er is bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen COVID-19 vastgesteld

U bent de afgelopen 14 dagen in een land met code oranje of rood (m.b.t. COVID-19) geweest

Kom dan NIET naar de praktijk maar neem telefonisch contact met ons op. De afspraak kan ten alle tijde kosteloos worden verzet. Wij nemen het zekere voor het onzekere: bij twijfel wordt een afspraak altijd verzet.

De RIVM basisregels gelden verder uiteraard: handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elle-boog, papieren zakdoekjes gebruiken en meteen weggooien, houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

Neem 2 eigen grote handdoeken mee. Deze moeten schoongewassen / ongebruikt zijn.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Kom alleen naar de afspraak. Kom niet te vroeg en ook niet te laat.

Bij aankomst: In de wachtruimte mag maximaal 1 persoon aanwezig zijn. Als u ziet dat er al iemand is, dan graag buiten wachten totdat de wachtruimte leeg is.

Ontsmet bij binnenkomst uw handen met de alcohol / handgel die bij de ingang staat.

De WC is gesloten voor gebruik. Uitsluitend bij hoge nood kan u hiervan gebruik maken. Doorspoelen met WC deksel erop en graag de WC na afloop schoonmaken met de schoonmaakdoeken die er liggen. Was en droog uw handen goed na afloop.

De 1,5 meter afstand kunnen wij uiteraard niet hanteren tijdens het voelen van de pols, het lichaamsonderzoek en het plaatsen en verwijderen van de naalden / laser. Dat zijn de enige momenten waarop wij dichtbij u zullen staan. Alle overige momenten zal de 1,5 meter uiteraard worden gehanteerd.

Bent u 70 jaar of ouder of valt u in een risicogroep? Wees dan extra voorzichtig. Een afspraak plannen is alleen aan te bevelen als u echt heel erg last heeft van uw klacht en behandeling niet kan wachten.

Raak zo min mogelijk aan.

Betaling dient zoveel mogelijk contactloos / met pinautomaat.

Besef dat wij Corona-besmettingen niet 100% kunnen voorkomen, zelfs niet met inachtneming van bovenstaande maatregelen.

Wij zullen ons uiteraard ook aan bovenstaande regels houden en daarnaast veelvuldig schoonmaken en ventileren. Heeft u vragen / opmerkingen met betrekking tot dit acupunctuur protocol, neem gerust contact met ons op. Bedankt voor uw medewerking en wij kijken ernaar uit u binnenkort (weer) te mogen helpen!