Hoe kunnen we u helpen?

Vangelica Lieke Petrov

Eigenaar
 • Beroep
  Acupuncturiste/Therapeute
 • Expertise:
  T.C.M Acupunctuur: Vrouwengeneeskunde & Kindergeneeskunde, Infertiliteit, TCM Kruiden geneeskunde, “ Micro Acupunctuur 48 Ignition Training ” door Dr. Andy Rosenfarb; Oogbehandelingen
 • Kernvaardigheden:
  Werken met zowel kinderen als volwassenen
 • Certificaten:
  T.C.M & Acupunctuur Qing Bai Academy
 • Locatie:
  Helios-Acuvision Maartensdijk, Tolakkerweg 217, 3738 JM Maartensdijk
 • ONDERWIJS:
  Open Civil University of Lifelong Learning Kocho Racin Macedonia Rabotnicki Univerzitet Kocho Racin-Skopje-Macedonië Fysio therapie Academie Qing-Bai Nederland, Traditional Chinese Medicine Academie Qing-Bai Nederland, Acupunctuur Medisch Pedicure IMKO Opleidingen Utrecht, “ Micro Acupunctuur 48 Ignition Training ” door Dr. Andy Rosenfarb; Amsterdam,

Brief info

Een buitengewoon breed scala aan kwalificaties en vaardigheden bewijst dat ze een leider is in haar vakgebied. Beginnend met kalme concentratie, uiterste gevoeligheid en zorg, en dan de diepte in gaan met duurzame effecten. Als een gezegende luisteraar, toont ze empathisch interesse in andere mensen, en vindt zo de geschikte sleutel die deuren opent. Volledig rationeel, motiverend en met een krachtige intuïtie en inspiratie. Met ervaring en een sterke achtergrond. Haar eigen geschiedenis zorgde voor de eerste stimulans. Het was de reden en de impuls voor Vangelica om haar eigen succesvolle en speciale weg te gaan op het gebied van natuurgeneeskunde. Nadat zij ziek was geworden en met succes genezen was door natuurgeneeskunde, voelde zij de bevestiging en kwam tot beslissing. Vanwege haar schat aan kennis is Vangelica nu een gewaardeerde specialist in alternatieve geneeskunde.

Persoonlijke ervaring

De personen die naar Helios-Acuvision komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan wij voor moderne alternatieve geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen..

VROUWENGENEESKUNDE
ACUPUNCTUUR
REIKI MASTER PRACTITIONER

Contactformulier:

  Ze is getraind in verschillende specialistische therapeutische benaderingen, zoals T.C.G, acupunctuur, cognitieve gedragstherapie (CGT), op mindfulness gebaseerde benaderingen en Cognitieve Analytische Therapie (CAT) en docente Reiki Master Practitioner.