Hoe kunnen we u helpen?

Hoe worden oogaandoeningen precies behandeld met acupunctuur?

Voor oogaandoeningen die chronisch zijn, vereist dit een intensieve behandeling, vooral bij het opstarten. Er zijn ongeveer 5 tot 14 dagen nodig voor een adequate behandeling, wat betekent ongeveer twee sessies per dag. Uiteraard zal dit variëren afhankelijk van de patiënt, behoeften, persoonlijke problemen, locaties, financiën en gezondheidstoestand in het algemeen. Eerst krijgt de patiënt een behandeling die ongeveer 30-60 minuten duurt voordat een pauze wordt ingesteld. Deel twee begint kort na de pauze en duurt ongeveer even lang. Door verschillende oogaandoeningen te behandelen, bieden we een aanvullende ondersteunende behandeling. Dit kan voedingsanalyse en voedingscounseling, massage, correctie van nek en schouders etc. zijn, maar natuurlijk ook een trainingsprogramma voor de patiënt, een programma voor het trainen van de ogen en de spiergebieden rond de ogen.

Voorafgaand aan elke behandelingssessie maakt de therapeut een individuele afweging en probeert hij de behoeften en speciale omstandigheden van de patiënt in kaart te brengen die uniek zijn voor elke patiënt. Zowel therapeut als patiënt werken het plan uit en vinden samen overeenstemming om de voorspelbaarheid te behouden en de ruimte en de behandeling te vullen met een rustige sfeer. Er zullen verschillende acupunctuurtechnieken en -programma’s worden gebruikt. Wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal gebaseerd zijn op medische normen van hoge kwaliteit in combinatie met oude tradities, samengebracht in een modern gezondheidsframe en gebruikt door geactualiseerde medische ethiek met de therapeut.

Momenteel zijn de belangrijkste acupunctuurtechnieken die we gebruiken om verschillende oogaandoeningen te behandelen, een combinatie van kennis, ervaring en onderzoek van onze praktijk, gecombineerd met technieken van de Taiwanese arts Tan, de Chinese professor Master Tung en het Deens ontwikkelde systeem van Freddy Dahlgren, AcuNova Boel Akupunktur. Gebruikt in combinatie maakt het zeer goede herstelresultaten voor veel van onze patiënten.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*