Hoe kunnen we u helpen?

ZIE HET LEVEN DUIDELIJK HELIOS-ACUVISiON Uniek in Nederland, eerste in de Benelux Holistische Oogzorg Bel voor meer informatie eye care Specialist A comprehensive eye We Provides always our best services for our clients test could help your life. ask optometrist

Homepage 1

Pijnloze Acupunctuur

Ben jij bang voor naalden of wil jij om andere redenen niet geprikt worden met naalden? Dan kun je bij ons nog steeds acupunctuur ondergaan. Er bestaan namelijk vele varianten van acupunctuur zonder naalden

Laser/Licht therapie

Laser acupunctuur is een moderne methode waarbij zonder naalden acupunctuur wordt toegepast. De laserdioden worden op acupunctuurpunten op het lichaam geplakt en het licht penetreert vervolgens het lichaamsweefsel.

Elektro-Acupunctuur

Elektro-Acupunctuur volgens Voll (EAV) is een onderzoeksmethode ter ondersteuning van het vinden van de precieze oorzaak van klachten. Op energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties e.d.) wordt gemeten welke oorzaken verantwoordelijk zijn geweest voor het ziek worden.

Subtiele Japanse Acupunctuur

In het westen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van acupunctuur behandelingen. Aanvankelijk was dit vooral bij chronische klachten waarbij de reguliere geneeskunde geen oplossing kon bieden. Tegenwoordig wordt het ook preventief gebruikt; om ziekte te voorkomen en voor het hervinden van een verstoorde balans, zowel lichamelijk als geestelijk.

WELKOM BIJ HELIOS-MEDICA ACUVISION

WIJ BEWAREN, VERBETEREN, EN...BESCHERMEN UW VISIE

Het feit dat complementaire geneeskunde tegenwoordig een essentieel onderdeel van de medische zorg vormt en het individuele herstelproces, vooral in de 21e eeuw, wordt ook bewezen door de grote vraag naar behandelingsmethoden die worden aangeboden bij Helios-Medica & Helios-AcuVision. Voor de experts van AcuVision is natuurgeneeskunde evenzeer een verstandige aanvulling op conventionele geneeskunde, als een leverancier van nieuwe therapieën. Steeds meer mensen herkennen en gebruiken deze meerwaarde. De ervaren alternatieve behandelaars en gekwalificeerde medewerkers van het competentiecentrum beginnen hun werk waar anderen grenzen bereiken.

Boško Bob Petrov
Eigenaar, therapeut

UW VISIE IS ONZE VISIE

NIET ALLEEN ZORG, MAAR EEN BETERE ZORG ERVARING

Hoewel er geen garantie is hoeveel verbetering kan worden gerealiseerd, hebben veel patiënten over de hele wereld oogacupunctuur geprobeerd en zijn ze geholpen. Zodra de initiële loop van de behandeling is voltooid en we zoveel mogelijk verloren gezichtsvermogen hebben hersteld, richt onze aandacht zich op het behouden van de winsten die we hebben behaald door onderhoudsbehandelingen. Degeneratieve aandoeningen vereisen voortdurend onderhoud en zullen alleen maar erger worden als ze worden verwaarloosd. De frequentie van deze onderhoudsbezoeken varieert, afhankelijk van de specifieke gezondheidsomstandigheden van de patiënt. De meeste patiënten komen vaker terug voor behandelingen gedurende het eerste jaar en gaan daarna verder met onderhoudsbehandelingen.

Gekwalificeerde therapeuten

U heeft van uw arts gehoord dat er aan uw probleem niets gedaan kan worden of dat u er mee moet leren leven. De klachten blijven terugkomen, de reguliere behandelingen en medicatie werken niet of niet voldoende of geven veel bijwerkingen.

Moderne apparatuur

Lasertherapie verbetert onder meer de circulatie van bloed en lymfe, van bot – en kraakbeen opbouw, van energie aanmaak op celniveau, versnelt herstel beschadigd weefsel, is pijnstillend, vermindert zwelling en werkt ontstekingsremmend.

Diagnostiek

Via de Pols diagnose kunnen wij: allergieën en overgevoeligheden vaststellen en tevens tekorten aan vitaminen en mineralen opsporen.

Auriculo Therapie

Oor acupunctuur heeft dezelfde therapeutische principes als acupunctuur, maar richt zich alleen op het oor en op de atriale cartografie.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

OOGVERZORGINGSDIENSTEN VOORKINDEREN EN VOLWASSENEN

Ervaren behandelaars

Integratieve geneeskunde

Gerichte aanpak!

Wist u dat acupunctuur zeer efficiënt kan zijn voor de behandeling van verschillende oogaandoeningen?

Deze behandeling is compatibel met elke aanwezige therapie:
homeopathie, fysiek, instrumenteel en heeft geen bijwerkingen.

Uveïtis is een ontsteking in de uvea, waaronder de iris, het corpus ciliare en het vaatvlies in het oog. Het kan ook nabijgelegen delen van het oog aantasten, zoals het netvlies, het glasvocht en de oogzenuw.

De ogen zijn de spiegels van de ziel

Wist u dat acupunctuur zeer efficiënt kan zijn voor de behandeling van verschillende oogaandoeningen?
Acupunctuur voor de ogen is ondersteunend, omdat het de fysiologische mechanismen van het lichaam stimuleert voor de verdediging en reparatie van schade veroorzaakt door verschillende ziekten.

Bel ons+0646367928 indien dringend

Uw persoonlijke acupuncturist-behandelaar zorgt ervoor dat u de best mogelijke zorg krijgt

  Ik ga er mee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld zullen worden.

  168

  Vele jaren ervaring

  12

  Vergoeding aanvullend pakket

  368

  Verschillende services

  117

  Tevreden patiënten

  RECENT NEWS

  WHAT'S GOING ON
  IN OUR BLOG?